“Grupi i Vranishtit” në Calabëria Fest!
TAR Exclusive • 14:06 01/07/2022
Në festivalin "Calabëria Fest" kanë qenë të shumtë artistët dhe grupet polifonike që kanë performuar dhe sigurisht kanë dhënë edhe një intervistë ekskluzive për Top Albania Radio. Adi Pojana Grupi i Vranishtit
Nis një sezon i ri për Top Albania Radio!
TAR Exclusive 20:46 20/09/2022
Çfarë lidhje ka Blendi Salaj me muzikën rock?!
TAR Exclusive 18:45 11/09/2022
Pse rock-u është thelbi i gjithçkaje sipas Bojken Lakos?
TAR Exclusive 18:39 11/09/2022
A do të sjellë Edea Demaliaj një projekt të ri me “Djemtë e Detit”?!
TAR Exclusive 18:37 11/09/2022
Eugent Bushpepa flet për “T-Rocks” dhe për brezat e rinj që janë të apasionuar pas muzikës rock!
TAR Exclusive 18:34 11/09/2022
Grupi “Burn” ndez atmosferën në “T-Rocks”!
TAR Exclusive 18:30 11/09/2022
Petrit Çarkaxhiu në “T-Rocks” zbulon detaje nga karriera e tij!
TAR Exclusive 18:28 11/09/2022