Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Grupi polifonik improvizon një iso përshëndetëse për Top Albania Radio-n!
TAR Exclusive • 10:43 09/09/2021
Në një intervistë eksluzive për TAR me Adi Pojanan, grupi polifonik vjen me një përshëndetje shumë origjinale për radion tonë, menjëherë pas performancës së tyre në South Outdoor Festival. Grupi Polifonik Adi Pojana
Aktorja e njohur Rita Lati rrëfen gjithçka rreth preferencave të saj për ekspozitën “Tie-In”!
TAR Exclusive 16:15 04/12/2021
Romina Ruda zbulon çdo detaj të realizimit të ekspozitës “Tie-In”!
TAR Exclusive 13:36 04/12/2021
Gjithçka që duhet të dini rreth ekspozitës “Tie-In”!
TAR Exclusive 13:35 04/12/2021
A ka diskriminim midis shkrimtarëve djem dhe atyre vajza?!
TAR Exclusive 21:11 02/12/2021
Në cilat raste autori i një libri është gjykues i keq?
TAR Exclusive 21:11 02/12/2021
A ka moshë letërsia?!
TAR Exclusive 21:00 02/12/2021
Pse libri është më i bukur dhe i pëlqyer sesa filmi?
TAR Exclusive 20:46 02/12/2021