Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Hajrija
Vintage • 12:37 31/01/2021
“Përrallë nga e kaluara” vjen në një formë krejt ndryshe dhe me më shumë humor në TAR Vintage!
Vintage 12:08 25/07/2021
Një video e re vjen nga TAR Vintage, “Plaku 2”. Vazhdimi i episodit të javës së kaluar.
Vintage 17:00 18/07/2021
Video më e re dhe plot humor e TAR Vintage, këtë herë mban titullin “Plaku”!
Vintage 12:29 11/07/2021
TAR Vintage vjen me videon më të re dhe argëtuese me titull “Peçi në Athinë”! Diçka ndryshe për të gjithë të apasionuarit e #radiomania!
Vintage 16:32 04/07/2021
TAR Vintage sjell “Peçi Polic”, një video plot humor vetëm për ju, për t’ju larguar monotonisë!
Vintage 13:49 27/06/2021
Episodi i ri i Vintage mban titullin “Peçi në Itali”. Një fragmet i këndshëm për të gjithë!
Vintage 13:09 20/06/2021
Peçi në Xhirim
Vintage 15:51 13/06/2021
Peçi në Buzuk
Vintage 16:32 06/06/2021
Peçi me taksi
Vintage 11:54 30/05/2021
“Peçi me Lorin”
Vintage 16:00 23/05/2021
Torta e ditëlindjes!
Vintage 14:47 09/05/2021
Nënprefekti
Vintage 15:47 02/05/2021
“Llazi”
Vintage 16:39 24/04/2021
Matrapazët e kasetave
Vintage 14:42 18/04/2021
Komisari
Vintage 16:54 11/04/2021
Kasetat e Top Albanias
Vintage 14:18 04/04/2021
“Lilo Labja”
Vintage 13:35 28/03/2021
Islami
Vintage 10:12 15/03/2021
Batalioni në Pushim!
Vintage 10:18 22/11/2020
Baftjari
Vintage 11:05 15/11/2020