Halit Valteri në Ndryshe: “Meta ka 30 vjet që ha m*…”
Ndryshe • 19:47 28/09/2022
Në këtë episod të 'Ndryshe' i ftuari ishte politikani Halit Valteri. Z. Valteri jo vetëm që iu përgjigj të gjitha pyetjeve politike dhe 'pa nivel' të Salsanos dhe Adit, por dhe nuk na kurseu mendimet e tij të sinqerta lidhur me të gjithë politikanët shqiptarë. Halit Valteri Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
‘I detyron’ Rama të jenë aktivë në rrjete sociale? Toni Gogu: “Të jemi gju më gju me popullin…”
Ndryshe 19:04 01/02/2023
Barcaleta e javës në ‘Ndryshe’! “Dhoma e rrëfimit”
Ndryshe 18:34 01/02/2023
Fansi shton Luizin në certifikatë familjare!
Ndryshe 18:33 01/02/2023
“Jeni bërë një grup burrash talleni me mua”, Albana Ruçi nuk bie e pre e telefonatës kurth!
Ndryshe 18:32 01/02/2023
Nga besimi në Zot e deri tek jeta politike, Toni Gogu zbulon gjithçka për TAR!
Ndryshe 18:31 01/02/2023
Toni Gogu: “Midis Luizit të sotëm e atij të ‘Etheve’, unë zgjedh Luizin me ethe!
Ndryshe 18:30 01/02/2023
Juristja bën seks sipas ligjit, i shoqi thyen…
Ndryshe 17:35 25/01/2023