Horoskopi

Hëna e bardhë hyn te Binjakët, shenjat e zodiakut që do të fitojnë shumë para deri në janar 2025!

Hëna e bardhë Selena ka hyrë më 12 qershor 2024 dhe do të dalë më 13 janar 2025. Selena, Hëna e Bardhë, nuk është një planet astrologjik, por një “pikë virtuale” e lidhur me orbitën e Hënës, pika e orbitës më afër Tokës. Selena është e lidhur me mbrojtjen, hyjninë dhe altruizmin e engjëllit mbrojtës në astrologji. Zona (shenja e zodiakut dhe shtëpia astrologjike) ku shfaqet Hëna e Bardhë në horoskopin e lindjes merr mbrojtje të veçantë, një bekim për veprat fisnike, vetëmohuese të paraardhësve tanë. Ky fenomen sjell shumë përfitime për të gjitha shenjat e Zodiakut, por tre shenja do të jenë veçanërisht të bekuara. Njihuni me to:

Demi

Hëna e Bardhë tek Binjakët më së shumti prek shtëpinë e dytë, e cila është përgjegjëse për financat, burimet, pronën, vetëvlerësimin. Kjo është periudha kur do të mund të gjeni lehtësisht një punë të re ose një burim të ri të ardhurash. Këta janë muaj shumë të favorshëm për krijimin e burimeve të reja pasive të të ardhurave, investimet dhe krijimin e një plani financiar.

Gjithashtu, mund të prisni që borxhet tuaja të kthehen. Nëse ju ofrohet një shumë parash ose një dhuratë e vlefshme, pranoje si një shpërblim të merituar. Përveç kësaj, të gjitha investimet financiare dhe blerjet e mëdha që bëni tani do të shpërblehen. Do të ndiheni më të sigurt financiarisht se më parë!

Binjakët

Për përfaqësuesit e Binjakëve shtatë muajt e ardhshëm do të jenë një periudhë shumë e mirë për ju, në të cilën shanset për të realizuar ëndrrat tuaja do të rriten. Shumë nga dëshirat dhe qëllimet tuaja të mira do të realizohen më shpejt nga sa prisni. Nëse jeni në kërkim të dashurisë, gjatë kësaj periudhe është e mundur të takoni personin që është vërtet i destinuar për ju.

Kjo është gjithashtu koha për mundësi të reja kur bëhet fjalë për gjetjen e punës ose hobit të duhur. Gjatë asaj periudhe, do të keni aftësinë për të ndihmuar njerëzit e tjerë me fjalë dhe vepra. Në përgjithësi, kjo është një periudhë frymëzimi. Mund të gjeni një hobi të ri, të bëni miq dhe njohje të reja dhe të përmirësoni marrëdhëniet me njerëzit përreth jush.

Luani

Kalimi i Hënës së Bardhë ndikon në shtëpinë e 11 dhe simbolizon të ardhmen tuaj dhe engjëllin tuaj mbrojtës. Gjatë kësaj periudhe, në jetën tuaj mund të shfaqet një person që do të bëhet mbrojtësi juaj, do t’ju ndihmojë të zbatoni planet tuaja dhe do t’ju japë këshillat e duhura. Kjo është edhe koha kur ju mund të merrni pjesë në fatin e një fëmijës; ju mund të bëheni prind, të bëheni kumbari i dikujt ose të ndihmoni fëmijën e një shoku ose të afërmi.

Shtëpia e 11 shoqërohet edhe me fitimin e një pozicioni në shoqëri. Shumë njerëz do të jenë të interesuar për ju, veçanërisht nëse ofroni informacione ose produkte që janë të dobishme për të tjerët. Kjo periudhë do t’ju sjellë lumturi dhe mbështetjen e engjëllit tuaj mbrojtës, do të ndiheni të lumtur dhe rrethanat, informacionet dhe njerëzit e nevojshëm do të vijnë vetë. Shtëpia e njëmbëdhjetë simbolizon imazhin e së ardhmes, kështu që ëndrrat, shpresat dhe pritjet tuaja do të reflektojnë shpejt në realitetin përreth dhe do të realizohen!