A Live Night Celebrities Music Showbiz

Hitet që performoi në ‘A Live Night’ Gjon’s Tears!

Gjon’s Tears, një artist shumë i dashur dhe i talentuar ishte i ftuar në episodin e sotëm të “A Live Night”. Gjon’s Tears vjen me një intervistë shumë speciale dhe të vërtetë padiskutim. Teksa rrëfen hapat e tij në muzikë, artisti gjithashtu këndon disa nga hitet e tij muzikore, por edhe risjell ato këngë që kanë shënjuar në karrierën e tij.