“Hive”, një sukses i madh, regjisorja Blerta Basholli zbulon detajet e rrugëtimit për në Oscar!
@ the Movies • 11:33 18/12/2021
"At The Movies" sjell vëmendjen tek filmi që po korr një sukses të padiskutueshëm, "Hive". Filmi i regjisores kosovare, Blerta Basholli, do të udhëhiqet nga Elisabeth Moss dhe Lindsey McManus për fushatën për çmimin Oscar. Basholli zbulon më shumë detaje mbi këtë. Arta Sinamati Edi Hallaçi Blerta Basholli Wizii Dj
Filmat e animuar të dubluar në shqip, një improvizim nga Erion Dushi dhe Lorenc Kaja!
@ the Movies 14:05 21/05/2022
Njihuni me zërat që fshihen pas filmave të dubluar në shqip, personazhet me të cilët jemi rritur!
@ the Movies 14:04 21/05/2022
Zbuloni filmat më të rinj nga Cineplexx!
@ the Movies 14:01 21/05/2022
Elsa Ymeri komenton të rejat më të fundit nga bota e kinematografisë!
@ the Movies 13:17 14/05/2022
Nuk do të donit t’i humbisni filmat më të rinj nga Cineplexx…
@ the Movies 12:55 14/05/2022
Aktori Amri Hasanlliu zbulon më tepër për filmin e ri shqiptar “Legjenda e Bastunit”!
@ the Movies 15:09 07/05/2022
“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” vjen në Cineplexx, ja çfarë duhet të dini!
@ the Movies 15:03 07/05/2022