Botë e Çuditshme Lifestyle

I mungojnë dy dhëmbët e përparmë, 25-vjeçaren e ‘zënë hallet’ me djemtë që del në takim!

Një vajzë 25-vjeçare përballet me një problem të veçantë në takimet e saj të para me djemtë pasi i mungojnë dy dhëmbët e përparmë. Lily Magno u përfshi në një aksident me skateboard në moshën 13-vjeçare, duke rezultuar në dëmtime të rënda në protezat e saj dhe humbjen e dy dhëmbëve të përparmë. Që atëherë, ajo nuk ka bërë asnjë implant, kështu që ka një boshllëk të madh në gojë dhe ka turp ta tregojë atë. Ndërkaq, ajo shprehet se:

Jam ngacmuar pa mëshirë si në internet, ashtu edhe nga njerëzit që njoh. Më vjen turp të tregoj dhëmbët në takime.

Kështu, ajo vetë vendos një kllef me dy dhëmbë fals, të cilët i heq pas një ore, për aq kohë sa ka njohur partnerin e ardhshëm. Megjithatë, reagimet nuk janë gjithmonë të lezetshme dhe shumë njerëz kanë qeshur përballë saj.

Njerëzit priren të më gjykojnë menjëherë, qofshin të neveritur apo të tronditur.

@lilyymagno

Might get sick of them in a week but for now 🙂

♬ super freaky girl x luxurious – xxtristanxo

25-vjeçarja tha se reagimet ishin të ndryshme, me një burrë që gati u hodh nga tronditja.

Është pothuajse si një nga ato situata ku dikush ka ushqim në dhëmbë dhe dikush dëshiron të jetë i mirë dhe të mos thotë asgjë, ky është reagimi që marr zakonisht. Ju mund ta shihni në fytyrën e tyre, por ata nuk thonë asgjë për këtë. Dikush u neverit aq shumë sa u largua menjëherë nga unë.