Live From Tirana

Ilir Shaqiri flet për vendimin e largimit nga Shqipëria dhe karrierën si balerin në Itali

Ilir Shaqiri, balerini i mirënjohur shqiptar që ka zhvilluar karrierën e tij si balerin në Itali, ku ka qenë mjaft i suksesshëm, flet se si vendosi të largohej nga vendi i tij për të nisur atje një jetë të re dhe sa e vështirë ka qenë për të.

Klodiana Vata
Ksenja Shoshaj
Danko DJ