Ina Kollçaku dhe Enklid Pelari komentojnë këngën e “Barbie Girl” nga një vajzë e besimit islam!
Live From Tirana • 11:05 18/01/2022
Në emisionin “Live from Tirana” ishte e ftuar në studio ish-konkurrentja e “Për’Puthen” Ina Kollçaku dhe teologu Enklid Pelari, për të na dhënë qasjen e tyre në lidhje me videon e fundit të një vajze të fesë islame e cila ka sjellë një version të modifikuar të këngës “Barbie Girl”. Vajza ka modifikuar tekstin gazmor të këngës për ta sjellë atë sipas rregullave të besimit të saj fetar. Stenaldo Mëhilli Jonida Aliçkolli Ina Kollçaku Enklid Pelari Danko Dj
Artur Havalja zbulon më shumë rreth komunitetit të sporteve urbane!
Live From Tirana 09:37 18/05/2022
Edessa zbulon si lindi ideja e remix-it të “Ma leht pa dhimbje”!
Live From Tirana 09:33 18/05/2022
“Eurovision Song Contest” parë nga sytë e Isli Islamit!
Live From Tirana 10:11 17/05/2022
Si i ka parë Mario Deda performancat në “Eurovision 2022”?!
Live From Tirana 10:10 17/05/2022
Kristina Mere, gazetarja që qëndron pas ‘reality show’ më të rëndësishme në Top Channel!
Live From Tirana 09:47 14/05/2022
Zbuloni kush e kryeson “Social Top 5” këtë javë…
Live From Tirana 09:43 14/05/2022
Smartphone dhe fëmijët, si ndikon kjo në shëndetin e tyre! Lira Gjika na zbulon gjithçka!
Live From Tirana 09:40 14/05/2022