Interpretimi i Ndriçim Xhepës në eventin e ‘Shtëpisë Studio Kadare’!
TAR Exclusive • 20:53 15/06/2022
Një mbrëmje poetike me aktorë të njohur u zhvillua në Shtëpinë Studio Kadare. Aktorët interpretuan poezitë e shkrimtarit Ismail Kadare, ku u promovua dhe disku “Kristal”. Ideatorja e këtij eventi ishte Driada Dervishi.
Magjia e “Alpha Show”…
TAR Exclusive 19:27 15/08/2022
Dyshja bombastike Lyrical Son & Mc Kresha në “Alpha Show”!
TAR Exclusive 15:39 15/08/2022
Ekskluzivisht për TAR në “Alpha Show” Dhurata Dora zbulon se ka një surprizë për fansat e saj!
TAR Exclusive 15:36 15/08/2022
Elgit Doda tregon të pathënat rreth Noizy në “Alpha Show” dhe projektet e reja!
TAR Exclusive 15:29 15/08/2022
Ekskluzivisht për TAR Noizy ka dy fjalë për “Alpha Show” dhe zbulon se çfarë na pret në të ardhmen!
TAR Exclusive 15:23 15/08/2022
Duda tregon marrëdhënien e tij të ngushtë me Noizy-n dhe surprizat e reja për publikun!
TAR Exclusive 15:18 15/08/2022
Ekskluzivisht për TAR, Ardian Bujupi konfirmon një bashkëpunim të dytë me Noizy-n!
TAR Exclusive 15:17 15/08/2022