Irini Qirjako do të performojë në kurorëzimin e Mbretit Charles?!
Ndryshe • 20:36 28/09/2022
Kamera e fshehtë në radio këtë javë është për këngëtaren Irini Qirjako. Irini Qirjako Salsano Rrapi Adi Pojana Anxhela Baxhija Dj Vini
Reklamë prezervativi? Meriton Mjekiqi bëhet imazh dhe paguhet me prezervativë…
Ndryshe 20:29 23/11/2022
Taulant Balla sulmon Sali Berishën: “Ai ka shitur Kosovën”!
Ndryshe 18:31 23/11/2022
Taulant Balla e lë ndeshjen për Ramën, por jo për gruan e tij!
Ndryshe 18:23 23/11/2022
Më thuaj sa shpesh hedh plehra, të them sa e ke rrogën!
Ndryshe 18:15 23/11/2022
Balla akuzon Berishën: “Ka firmosur me Rusinë për UÇK-në si bandë trafikimi organesh!”
Ndryshe 18:12 23/11/2022
Vajza që tradhtoi ushtarin…Barcaleta e javës në “Ndryshe”!
Ndryshe 18:04 23/11/2022
“Nuk e them se do më presë policia poshtë”, Megi dhe Jurgeni i përgjigjen pyetjeve pa nivel!
Ndryshe 14:21 17/11/2022