Ish- drejtoresha e burgut të grave : “Ka patur të burgosura që nuk donin të iknin në shtëpi!”
Ndryshe • 18:39 29/06/2022
‘Ndryshe’ erdhi dhe këtë episod me dy të ftuar shumë të veçantë, ku në pjesën e dytë ‘pyetjeve pikante’ të Salsanos dhe Adit iu përgjigj aktivistja dhe ish-drejtoresha e Burgut të Grave 325, Xhoi Jakaj. Xhoi Jakaj Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Çdo gjë pa nivel që nuk dinit për Ina Kollçakun!
Ndryshe 20:00 31/05/2023
Nga ëndrrat seksuale e deri tek marrëdhëniet lezbike, Ina Kollçaku zbulon gjithçka!
Ndryshe 19:58 31/05/2023
Ina Kollçaku: “Në BB VIP do doja të isha opinioniste por jo banore”!
Ndryshe 19:57 31/05/2023
“Abuzuan me një vajzë nga provinca”, Ina Kollçaku flet mbi fillimet në muzikë!
Ndryshe 19:55 31/05/2023
Altin Shira refuzon xhiron me kalë për 1500 €!
Ndryshe 19:54 31/05/2023
“Nuk di t’i bëj upgrade dildos”, Muço kërkon ndihmë nga TAR!
Ndryshe 19:53 31/05/2023
Nga Rama e deri tek Nano, Myslim Murrizi demaskon gënjeshtarët më të mëdhenj në politikë!
Ndryshe 17:29 25/05/2023