“It’s your boy, True Kapo!” Reperi Capital T ka urimin më të bukur për dëgjuesit e Top Albania Radio!

Sot në “Maratonën e 100 Këngëve më të mira të Vitit”, nuk mund të mungonte edhe urimi me anë të një mesazhi zanor i reperit Capital T , i cili përgjatë gjithë vitit ka qenë pjesë e ‘The Top List’ dhe madje ka arritur të ‘rrëmbejë’ disa herë kryen e listës.

Yo yo, it’s your boy True Kap, Capital T. Veç deshta me ju uru’ Vitin e Ri gjithë dëgjuesve të Top Albania Radio edhe qofshi sa më të lumtur, festofshi gjithmonë edhe shumë shëndet për vitin 2022. Shumë dashni për krejt. See ya soon!