Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Ja çfarë do bëjnë shqiptarët, kur të ketë mbaruar pandemia…
OTM X ALBANËN • 22:33 12/01/2021
Në "Live From Tirana" është edhe rubrika e intervistave nga Albana. Tema e ditës ishte se "Çfarë mendoni ju se do të bëni pas pandemisë?". Ja si përgjigjen shqiptarët. Albana Ruçi
Sa të lumtur janë të rinjtë shqiptarë dhe çfarë i bën të lumtur? Ja si përgjigjen ata!
OTM X ALBANËN 16:13 16/09/2021
Vaksinimi! Qytetarët flasin, pro apo kundër?
OTM X ALBANËN 19:13 14/09/2021
Sa e dhënë është rinia e sotme pas operave?!
OTM X ALBANËN 19:04 14/09/2021
A do e shtynin ditëlindjen shqiptarët?
OTM X ALBANËN 17:46 18/05/2021
Cila këngë e konkurrentëve të “Për’puthen” u pëlqen më shumë shqiptarëve?!
OTM X ALBANËN 16:51 18/05/2021
Çfarë mendojnë shqiptarët se i shtyjnë të rinjtë të largohen nga vendi?!
OTM X ALBANËN 16:38 10/05/2021
A janë larguar shqiptarët nga poezia?!
OTM X ALBANËN 21:17 19/03/2021