Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Ja çfarë duhet të dini për ‘covid party’!
Sot Nuk Është e Hënë • 19:22 30/11/2021
Në këtë pjesë të "Sot Nuk Është e Hënë" Koloreto trajton lajmet e javës së kaluar. Lajmet më të rëndësishme të trajtuara me shumë humor, seriozitet dhe ironi mund t'i ndiqni në këtë video. Koloreto Cukali Dj Wizii
Seksi në vitin 2022 do të bëhet “ekologjik”!
Sot Nuk Është e Hënë 20:06 25/01/2022
“Mbyllen shkollat në Shqipëri, shkak i ftohti!”
Sot Nuk Është e Hënë 20:05 25/01/2022
Grupi i jashtëzakonshëm “Kiss”, parë nga sytë Koloreto Cukali!
Sot Nuk Është e Hënë 18:05 25/01/2022
Kushdo që dëshiron të dijë më tepër për Skënderbeun, nuk duhet ta humbasë këtë libër!
Sot Nuk Është e Hënë 18:04 25/01/2022
Koloreto Cukali për Beatrix Ramosaj: “Ne urrejmë njerëz që në të vërtetë nuk na kanë bërë asgjë!”
Sot Nuk Është e Hënë 18:03 25/01/2022
Reklama e gjumit nga Koloreto Cukali!
Sot Nuk Është e Hënë 18:02 25/01/2022
Pse jemi kaq të ngadaltë dhe kaq të nxituar?!
Sot Nuk Është e Hënë 18:01 25/01/2022