Fashion Lifestyle

Ja cilat janë 5 tendecat më të bukura të thonjve për këtë nëntor!

Duke qenë se edhe sezoni i ftohtë po fillon tani, juve ju duhet që të parashikoni edhe se cilat ngjyra do t’ju pështaten më shumë gjatë vjeshtës. Por nëse vërtet dëshironi të përqafoni atë që është trend i momentit, ka nuanca më aventureske për t’u kthyer thjesht në dashuri pasi t’i keni lyer.

Gjithçka ka të bëjë me zgjedhjen e një nuance më pak të zakonshme dhe miratimin e një përditësimi të freskët me ngjyra që janë vërtetë ‘in’ në këtë sezon. Pra, pa u zgjatur më shumë, ne ju zbulojmë ngjyrat më të kërkuara të thonjve të vjeshtës që do ta çojnë pamjen tuaj të thonjve në një nivel krejtësisht të ri.

1. Çokollatë
2. E kuqe e ëmbël
3. Gri e lehtë
4. Jeshile
5. Blu