Celebrities Fashion

Ja cilët ishin yjet e veshur më mirë në eventet e rëndësishme për javën që lamë pas!

Pavarësisht nëse po shfaqnin stilin e tyre të ri-imagjinuar ose duke pasur momentin e tyre të parë të madh të premierave të filmave, yjet këtë javë zgjodhën modën që tregonte diçka ose një pjesë shumë të rëndësishme se kush janë ata vetë. Rasti kryesor mund që të jetë ai i Lady Gaga-a e cila ka marë pjesë në filmin e ‘House of Gucci’ ku portretizon famëkeqen Patrizia Reggiani, po ishte vetë Gaga e cila në premierën e filmit në Londër vendosi që t’i kujtojë botës se ekziston vetëm një yll.

Por edhe paraqitja e yjeve të tjerë ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve, sepse të gjithë janë munduar që të shfaqin vetveten e tyre dhe të shkëlqejnë vetëm në mënyrën që ata dinë. Evente dhe ceremoni të tilla gjithmonë marrin një vëmendje të tillë jo vetëm për arsyen apo çështjen që zhvillohet por edhe për yjet që marrin pjesë dhe që shfaqin veten e tyre dhe stilin e tyre unik.

1. Lady Gaga
2. Meghan Markle dhe Princ Harry
3. Nicole Kidman
4. Megan Thee Stallion
5. Elena Satine
6. Camilla Morrone
7. Erika Boldrin
8. Kirsten Dunst
9.  Lizzo
10. Taylor Swift