Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design

Ja si do të dukeshin personazhet e “SpongeBob” në një formë humane…

Të gjithe e kemi adhuruar programin vizatimor të “SpongeBob”. Aventurat dhe bëmat e tij kanë shoqëruar fëmijërinë tonë, por gjithmonë kemi pasur kureshtje se si do të dukeshin personazhet nëse do të kishin një formë njerëzore.

Të gjithë me siguri edhe mund të kujtojmë një karikaturë që e kemi dashur gjatë fëmijërisë. Mbase ne na u bënë aq të dashur personazhet, sa që dëshironim të ishin të vërtetë, në mënyrë që të ishim miqtë e tyre. Në të vërtetë, fantazia është e pakufishme në mendjen e një fëmije.

Artisti Ryan Altounji, ka vendosur t’i sjellë në jetë personazhet e serialit vizatimor që jetonin nën ujë, por këtë herë ata janë transformuar në mënyrën më të këndshme të mundshme.

Le të shohim personazhet tanë të dashur, kujdes sepse do të çuditeni!

Sfungjeri Bob

 

Zoti Krabs

 

Patriku
Plankton
Skuiduard