Ja si e ka ndryshuar eksperienca me COVID-19 Orgesa Zaimi-n!
Top 100 Songs of the Year, Video Podcasts • 22:18 05/01/2021
Eftuar në maratonën e 100 këngëve më të bukura të vitit në “Top Albania Radio” këngëtarja e njohur, Orgesa Zaimi uroi të gjithë shqiptarët për një vit me sa më shumë shpresë, dashuri dhe shëndet. E pyetur se çfarë kanë qenë më të mirat e vitit 2020, këngëtarja tha se në këtë kohë pandemie e vetmja gjë e rëndësishme dhe me vlerë është familja dhe se nuk ka në botë gjë më të çmuar se ajo. Orgesa specifikoi se pasi u infektua me COVID-19 e vetmja gjë që mendonte dhe e bëri të reflektojë ishte rëndësia dhe vlera e padiskutueshme e familjes. Githashtu ajo tha se kjo eksperiencë aspak e zakontë e ndryshoi dhe e bëri një person më pozitiv, më të qetë dhe më të dashur. Artistja e ka specifikuar vitin 2020, vit më të keq se ai i ’97!  
Çfarë kërkojnë burrat nga një partnere?
Ju Flet Trupi 15:04 05/02/2023
Diskutime rreth merkatos së lojtarëve të Kombëtares dhe batuta rreth “Big Brother VIP 2”!
PASÓ 19:27 04/02/2023
Gëzim Sinemati: “Klubet shqiptare janë në mjerimin më të madh të futbollit…”
PASÓ 19:22 04/02/2023
“Kujdes se e mbush shejtani…” Për cilin trajner e ka fjalën Gëzim Sinemati?
PASÓ 16:23 04/02/2023
Avni Ponari: “Basketbollistët shqiptarë janë të shkëlqyer deri në moshën 20-vjeçare!”
PASÓ 16:22 04/02/2023
Zbuloni premierat e fundit të Cineplexx dhe pse nuk duhet t’i humbisni!
@ the Movies 09:10 04/02/2023
David Dreshaj rrëfen për TAR arsyen se pse refuzoi ta përfaqësonte Malin e Zi në Eurovizion!
Live From Tirana 09:09 04/02/2023