Ja si kanë ndryshuar shifrat e ndjekësve në Instagram të banorëve të “Big Brother VIP”!
Live From Tirana • 10:18 21/01/2023
“Social Top 5”, një rubrikë e emisionit “Live From Tirana që sjell vëmendjen tek personazhet e famshëm. Kjo rubrikë na jep më shumë detaje dhe informacione të reja në lidhje me yjet e botës së madhe të showbiz-it. Teksa fokusi më i mash këto kohët e fundit ka qenë “Big Brother VIP”, nuk kishin si të mungonin dhe banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri. Ja se cilët janë personazhet shqiptarë që janë pëlqyer më shumë nga publiku gjatë kësaj jave. Elios Shuli Wizii Dj
Si kanë ndryshuar shifrat e ndjekësve në Instagram të banorëve të “Big Brother VIP” për këtë javë!
Live From Tirana 08:57 28/01/2023
Ekskluzivisht për TAR Klint Çollaku tregon më shumë për këngën e tij të re “Shihemi n’kujtime”!
Live From Tirana 15:07 27/01/2023
Alandy dhe Young Zerka na zbulojnë çelësin e suksesit të tyre!
Live From Tirana 15:16 26/01/2023
“Luiz Ejlli fiton kandidaturën për deputet”, Elton Tozaj komenton banorët e “Big Brother VIP”!
Live From Tirana 09:27 26/01/2023
Blendi Salaj na njeh me ‘soundtrack’-un e jetës së tij!
Live From Tirana 09:57 25/01/2023
Teatri lëvizës një mundësi për ata që jetojnë në rethina, Klodian Gjonpalaj flet për TAR!
Live From Tirana 09:52 25/01/2023
Të jesh një regjisore, Arnita Beqiraj flet për profesionin e saj dhe jo vetëm!
Live From Tirana 12:37 24/01/2023