Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Showbiz

Jamie Spears punëson një ekip të ri ligjor pak para seancës së rëndësishme gjyqësore!

Ndërsa Britney Spears po përgatitet të kthehet në gjykatë muajin e ardhshëm në përpjekje për t’i dhënë fund kujdestarisë 13-vjeçare, babai i saj Jamie Spears ka punësuar një avokat të ri. Vivian L. Thoreen, ish -avokatja e Jamie Spears, njoftoi ndryshimin e avokatit në një deklaratë për “CNN” të enjten.

Ne jemi krenarë për punën tonë në emër të Jamie Spears dhe qëndrojmë pranë veprimeve të tij dhe tona. Ne vazhdojmë të kemi një marrëdhënie të mirë dhe jemi të kënaqur që kemi qenë në gjendje ta ndihmojmë Jamie-n të gjejë këshilla të reja. Kam besim se këshilla e re e Jamie-t do të vazhdojë të dëshmojë se ai gjithmonë ka vepruar në interesin më të mirë të Britney-t në çdo hap të rrugës. 

Në vend të Thoreen është Alex M. Weingarten, një partner në kompaninë “Willkie Farr & Gallagher LLP”. Weingarten është një palë gjyqësore, si avokati aktual i Britney Spears, Mathew Rosengart. Muajin e kaluar, gjyqtarja Brenda Penny pezulloi Jamie Spears si kujdestar i pasurisë së vlerësuar prej 60 milionë dollarësh të vajzës së tij dhe caktoi një zëvendësues të përkohshëm.

Babai i saj kishte mbikëqyrur financat e saj dhe menaxhonte shumicën e punëve të saj personale që nga viti 2009. Gjatë seancës dëgjimore të 29 shtatorit, Rosengart e përshkroi Jamie Spears si një “njeri mizor, toksik dhe abuziv”. Rosengart i tha “CNN” në atë kohë se ai planifikon të vazhdojë “hetimin e tij për sjelljen financiare dhe sjellje të tjera abuzive”. Jamie Spears ka kundërshtuar akuzat për abuzim. Thoreen tha për “CNN” në një deklaratë pas seancës dëgjimore të muajit të kaluar se:

Z. Spears e do vajzën e tij Britney pa kushte. Për trembëdhjetë vjet, ai është përpjekur të bëjë atë që është në interesin e saj më të mirë, qoftë si kujdestar apo babai i saj. Për këdo që është përpjekur të ndihmojë një anëtar të familjes që merret me çështjet e shëndetit mendor, ata mund të vlerësojnë sasinë e jashtëzakonshme të shqetësimit të përditshëm dhe punën që kërkohet. Për Jamie Spears, kjo gjithashtu nënkuptonte kafshimin e gjuhës së tij dhe mos përgjigjen ndaj të gjitha gënjeshtrave, sulmeve spekulative dhe të paargumentuara ndaj tij nga disa anëtarë të publikut, mediave, ose kohët e fundit, avokati i Britney -t.