Horoskopi

Java do të jetë magjike për këto 3 shenja të Zodiakut!

Ka kaq shumë gjëra emocionuese që ndodhin në astrologji këtë javë. Vera ishte e egër dhe argëtuese, një kohë që ju inkurajoi të jeni të lirë dhe të përqafoni zjarrin tuaj të brendshëm. Që nga kjo javë, baticat po kthehen, duke i lënë vendin pulovrave të ngrohta dhe ditëve me shi. Të gjithë do të gjejnë diçka për të dashur në këtë ndryshim vjeshtor, por shenjat e Zodiakut që do të kenë javën më të mirë të 20 shtatorit 2021 janë si më poshtë.

Binjakët

Po i afroheni një periudhe tepër emocionuese kohore, të paktën sipas astrologjisë. Në fund të fundit, dielli, Mërkuri, Venusi dhe Marsi po dërgojnë magji në shtëpinë tuaj të pestë të kënaqësisë dhe krijimtarisë këtë javë. Ju mund të pushoni dhe të bëni atë që ju bën të lumtur. Ju madje mund të flirtoni ose të futeni në disa arte dhe zanate. Kozmosi po ju bën thirrje që të shprehni veten pa falje, sepse jeta është shumë e shkurtër për ta kaluar atë duke u shqetësuar për atë që mendojnë të tjerët.

Peshorja

Është një kohë e bukur për të qenë një peshore, nuk mendoni? Që nga kjo javë, fillon sezoni i peshores, duke ju ndihmuar të rilidheni me besimin tuaj dhe ndjenjën tuaj për veten. Në astrologji, sezoni juaj i ditëlindjes njihet si “kthimi juaj diellor”, duke shënuar një moment introspeksioni si dhe motivimi. Tani është koha të mendoni për vitin e kaluar të jetës tuaj. Reflektoni për vendimet që keni marrë, mundësitë që kanë ardhur dhe përvojat nga të cilat keni mësuar. Pastaj, le t’ju inkurajojmë të bëni plane të reja, për të mishëruar personalitetin tuaj edhe më kuptimplotë.

Peshqit

Ju jeni një shenjë natyrisht intuitive e Zodiakut. Të jesh peshqit në thelb do të thotë të jesh në gjendje të dish se diçka do të ndodhë para se të ndodhë në të vërtetë. Dhe këtë javë, një hënë e plotë në peshqit është parashikuar të ndodhë, duke ju ndihmuar të kapni aftësitë tuaja psikike edhe më thellë se zakonisht. Kjo hënë e plotë jo vetëm që ju sjell vizione nga e ardhmja, por gjithashtu ju ndihmon të aktivizoni fuqinë tuaj të plotë. Kjo ju ndihmon të mbani mend se kush jeni dhe gjithçka për të cilën jeni të aftë.