Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip Showbiz

Jeannie Mai është në pritje të ëmbël!

Në premierën e sezonit 8 të The Real, Jeannie Mai njoftoi se ishte në pritje të ëmbël. Ndërsa The Real filloi sezonin e tetë të hënën më 20 shtator, një nga bashkëprezantueset kishte një përditësim shumë të madh të jetës për të ndarë.
Në fillim të shfaqjes, Jeannie Mai Jenkins konfirmoi se është shtatzënë dhe pret fëmijën e saj të parë me burrin e saj Jeezy.

Mund të them patjetër se fama jonë e vërtetë po rritet. Ishte vërtet e vështirë t’i mbash të gjitha këto sekrete nga ju djema sepse ne kishim kaq shumë për të zbuluar këtu në shfaqje, përfshirë faktin se … Unë jam shtatzënë!

Gjatë njoftimit të saj, Jeannie kujtoi vitet kur nuk mendonte se të qenit nënë ishte pjesë e planit të saj të jetës. Por pas takimit me Jeezy, gjërat filluan të ndryshojnë.

Unë e di që ju kurrë nuk thoni kurrë, dhe se dashuria mund t’ju ndryshojë vërtet dhe jam shumë mirënjohëse që jam në një shfaqje që më ka ndihmuar vërtet të rritem dhe të evoluoj dhe të shoh veten ndryshe nga sa do ta kisha imagjinuar ta shihja. Unë duhet të kthehem në shtëpi dhe t’u them vajzave që më kanë pranuar gjithmonë në çdo fazë të jetës sime, kanë kaluar nëpër vështirësitë e mia dhe gjithmonë më kanë inkurajuar në një vend ku , më duket se të gjithë ju më keni thënë gjithmonë individualisht, nëse do të doja të bëhesha nënë, do të isha një nënë e mrekullueshme.