Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip Health & Beauty

Jemi kurioz të dimë se nga cili planet vijnë këto yje të famshme që janë super seksi edhe pse kanë mbi 2 fëmijë!

Ekziston një stereotip që gratë duken më ndryshe në pamjen e tyre pasi kanë sjellë në jetë disa fëmijë. Trupi ndryshon, bukuria ‘thahet’ dhe kujdesi për foshnjat kërkon shumë fuqi.

“Bright Side” ka krahasuar fotot e grave të famshme para dhe pas lindjes së fëmijëve. Pas këtyre fotove, shpresojmë që të rritet besimi te ju gra të dashura që shqetësoheni për ndryshimet e trupit pas shtatzënisë. Kini parasysh, çdo grua është e bukur, në çdo lloj forme fizike.

Jo çdokush e ka shansin të jetë po njësoj me format e trupit, por këto të famshme janë bërë edhe më të bukura akoma pas lindjes së fëmijëve. Ju prezantojmë me to:

Blake Lively, 34-vjeçe, 3 fëmijë

Gwen Stefani, 51-vjeçe, 3 fëmijë

Heidi Klum, 48-vjeçe, 4 fëmijë

Madonna, 63-vjeçe, 6 fëmijë (4 të adoptuar)

Tori Spelling, 48-vjeçe, 5 fëmijë

Kate Winslet, 45-vjeçe, 3 fëmijë

Kourtney Kardashian, 42-vjeçe, 3 fëmijë

Reese Witherspoon, 45-vjeçe, 3 fëmijë

Demi Moore, 58-vjeçe, 3 fëmijë

Julia Roberts, 53-vjeçe, 3 fëmijë

Jessica Alba, 40-vjeçe, 3 fëmijë

Kate Middleton, 39-vjeçe, 3 fëmijë

Beyoncé, 40-vjeçe, 3 fëmijë

Megan Fox, 35-vjeçe, 3 fëmijë

Kate Hudson, 42-vjeçe, 3 fëmijë

Ndërkaq, ju rikujtojmë një detaj për të gjithë nënat që janë në pritje të fëmijës së dytë apo të tretë. Gjatë shtatzënisë, mitra juaj duhet të zgjerohet gati 500 herë në madhësi në 9 muaj dhe pastaj të kthehet në dimensionet e saj origjinale. Shumë gra madje raportojnë dëmtim të kujtesës dhe konfuzion gjatë shtatzënisë.

Por edhe pas këtyre përvojave shumë prej jush me dëshirë ngeleni shtatzënë për herë të dytë apo edhe të tretë. Por mbani mend, çdo shtatzëni është e ndryshme. Njihuni në këtë link me disa pika të rëndësishme se si shtatzënia juaj e dytë mund të ndryshojë nga ajo e parë.