Horoskopi

Jemi në javën e fundit të sezonit të akrepit, këto 3 shenja do të favorizohen!

Pasi të mbijetoni këtë javë, do të jeni në gjendje të mbijetoni çdo gjë. Është zyrtarisht java e fundit e sezonit të akrepit dhe ai e bën këtë. Fillon me kuadratin e Diellit me Jupiterin e lartë më 15 nëntor, duke shkaktuar një rritje të energjisë së pafrenuar. Deri më 17 nëntor, Marsi agresiv do të kundërshtojë Uranin e çrregullt, i cili mund të çojë në shpërthime të papritura konfliktesh dhe vendimmarrje impulsive. Pavarësisht gjithë kësaj, kjo javë do të jetë më e mirë pikërisht për këto 3 shenja.

Akrepi

Sezoni i akrepit nuk ka qenë aspak një udhëtim i egër, veçanërisht për ju. Këtë javë, ju mund të përqafoni disa ndryshime mjaft intensive në jetën tuaj personale dhe në marrëdhëniet tuaja. Megjithatë, në vend që t’i mendoni këto ndryshime si humbje, mendoni për ato më shumë si çlirim. Këtë javë, ju jeni duke u çliruar nga partneritetet që mund të mos nxjerrin më të mirën tek ju. Nëse doni më shumë nga jeta, është e rëndësishme të hiqni dorë nga ajo që nuk ju ka kënaqur. Askush nuk e bën transformimin më mirë se ju, akrep, ndaj besoni në qëndrueshmërinë tuaj dhe aftësinë tuaj për të falur.

Shigjetari

Në fund të kësaj jave, mund të ndiheni sikur po vini në jetë pas një gjumi shumë të gjatë, shigjetar. Dielli ka lëvizur nëpër shtëpinë tuaj të 12-të të spiritualitetit, duke ju inkurajuar të shikoni brenda, të përqafoni botën tuaj të ëndrrave dhe të ushqeni veten me vetmi shëruese. Megjithatë, sapo të fillojë sezoni i shigjetarit më 21 nëntor, mund të filloni të ndiheni sërish si vetvetja. Kur dielli hyn në shenjën tuaj të zodiakut, ai lëshon diçka të quajtur “kthimi juaj diellor”, që është një kohë e fuqishme për t’u rilidhur me besimin tuaj dhe për të gjetur fuqi në cilësitë tuaja unike dhe të paqarta.

Bricjapi

Nëse dikush e do jetën këtë javë, je pikërishyt ti, bricjap. Afërdita e dashur dhe luksoze ka lëvizur nëpër bricjap, duke ju bërë të ndiheni si personi më i nxehtë dhe më i dëshirueshëm në jetë. Kur Afërdita formon një treshe me Uranin inovativ dhe rinovues më 19 nëntor, mund ta gjeni veten duke zbuluar një formë të re të dashurisë ndaj vetvetes dhe romancës. Ju mund të ndiheni të befasuar nga kush ju duket tërheqës, duke ju shtyrë ta çoni jetën tuaj të dashurisë në një drejtim të ri. Ju madje mund të ndiheni të frymëzuar duke bërë një pushim nga takimet dhe të përqafoni romancën me veten.