Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Film & Tv

Jeni kuriozë të zbuloni se çfarë roli do të luajnë secili nga aktorët në filmin e ‘Eternals’?

Heronjtë më të rinj të ‘Marvel’ tashmë janë bërë të ditur se kush janë dhe se çfarë roli do të kenë në filmin që fansat mezi po e presin. Filmi ‘Eternals’ ka të bëjë me të pavdekshimit me fuqi të jashtëzakonshme të cilët janë krijuar nga Clestials dhe kanë jetuar në mënyrë sekrete në Tokë për 7000 vite, duke i ndihmuar njerëzit që të përparojnë. Filmi tregon betejën e vazhdueshme midis ‘Eternals’ i botuar për herë të parë nga Jack Kirby në vitin 1976 dhe rivalëve të tyre Deviants në Marvel Cinematic Universe.

Por ne ju vijmë në ndihmë dhe ju prezantojmë me secilin personazh dhe një përshkrim të shkurtër për ta në një mënyrë që edhe ju të krijoni një ide para se të shikoni filmin.

1. Sersi

Marvel Perfect Shots on Twitter: "#Sersi Sersi is the Eternal with an  affinity for humanity. Sersi has the ability to manipulate matter, changing  the makeup of any non-sentient material she touches. She's

Sersi është një rol i luajtur nga Chan, është një e Përjetshme empatike, me një lidhje të fortë me racën njerëzore. Ku edhe aktorja ka shpeguar se ajo ka fuqinë të manipulojë materien dhe se ajo ka pasur një marrëdhënie të gjatë dhe të pandërprerë me Ikaris.

2. Ikaris 

Image

Richard Madden e përshkruan Ikaris si një “ushtar besnik”. Një nga të Përjetshmit më të fuqishëm, me aftësinë për të fluturuar dhe për të projektuar rrezet e energjisë kozmike nga sytë e tij.

3. Phastos

Image

Phastos i Brian Tyree Henry është personazhi kryesor teknologjik i ekipit. Ai mund të mbledhë çdo gjë nga çdo lloj teknologjie pasi këta superheronj pasqyrojnë botën në të cilën jetojmë.

4. Thena

Image

Thena, e luajtur nga Angelina Jolie, duket padyshim që pasqyron fjalët ‘lufta së pari’ dhe më pas mund të bëni pyetje Eternal dhe ka një lidhje të ngushtë me Gilgameshin. Ajo është perëndeshë e luftës. Ajo mund të shfaqë armë të ndryshme, gjë që ishte vërtet argëtuese.

5. Gilgamesh

Image

Sa i përket të Përjetshmit më të fortë, Don Lee vëren se Gilgameshi është një mbrojtës, i cili e përdor fuqinë e tij për mirë. Specialiteti i tij është një goditje e fortë.

6. Makkari

Image

Lauren Ridloff luan roli Makkari të shpejtë, superheroin e parë të shurdhër të MCU. Epo, padyshim që ajo është e shpejtë por gjithashtu ajo është edhe besnike.

7. Sprite

Image

Edhe pse luhet nga 14-vjeçarja Lia McHugh, Sprite ka jetuar po aq gjatë sa shokët e saj të Përjetshëm. Ajo duket vetëm si foshnja e ekipit, duke çuar në një dinamikë interesante. Sprite mund të krijojë iluzione. Ajo është vërtet sarkastike, veçanërisht me Kingo.

8. Kingo 

Image

Kingo, i luajtur nga Nanjiani, vendosi të fshihej në sy, kur ishte fjala për identitetin e tij të lidhur me Tokën, duke u bërë një yll Bollywood-i. Kingo është pak i përfshirë në vetvete.

9. Druig

Image

Druig, i cili ka fuqinë e kontrollit të mendjes, si të largët, edhe pse aktori Barry Keoghan e sheh atë me një motivim më të drejtë.

10. Ajak

Image

Dhe pastaj është Ajak. Salma Hayek luan udhëheqësen shpirtërore të të Përjetshmëve, një personazh me një zemër amtare, duke vënë në dukje se fuqia e saj është shëruese.