Celebrities Showbiz

Jeni kuriozë të zbuloni se kush janë 10 postimet më të pëlqyera në Instagram?!

Instagrami është një rrjet social i mbushur me mijëra foto dhe video me miliona pëlqime. Por, gjatë përdorimit të Instagramit, a keni menduar ndonjëherë se cili është postimi më i pëlqyer? Nëse po, atëherë pyetja juaj do të marrë përgjigjen e duhur. Ne kemi bërë kërkimin për ju dhe kemi dalë me listën e postimeve më të pëlqyera në Instagram deri më tani në vititn 2022.

Instagram përdoret gjerësisht në të gjithë globin me Reels, Stories, Posts, IGTV, të gjitha në një vend. Gjithmonë ka pasur zhurmë në lidhje me postimet më të pëlqyera në Instagram. Ne kemi parë tituj dhe lajme të fundit mbi këtë temë pa pushim. E mbani mend vezën e rekordit botëror?  Personat e famshëm, Ronaldo dhe shumë nga Billie Eilish renditen në listën e postimeve më të pëlqyera në Instagram. Por asnjëri prej tyre nuk është në krye të listës. Në mënyrë tronditëse, të gjithë kanë mbetur larg për të qenë në postimin më të pëlqyer në Instagram nga një vezë. Po, një vezë me 55.8 milionë pëlqime.

1.Vezë
(56 milion pëlqime)
2. Cristiano Ronaldo & Georgina Rodriguez
(32,8 milion pëlqime)
3. Xxxtentacion
(29,4 milion pëlqime)
4. Ariana Grande
(26,5 milion pëlqime)
5. Kylie Jenner
(24,9 milion klikime)

https://www.instagram.com/p/CTieyGYpYdi/

6. Tom Holland
(24 milion pëlqime)

7. Kylie Jenner
(23 milion pëlqime)

https://www.instagram.com/p/CTieyGYpYdi/

8.Billie Eilish
(22.8 milion pëlqime)
9. Leo Messi
(22 milion pëlqime)
10. Billie Eilish
(21.9 milion pëlqime)