Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities

Jeni kuriozë të zbuloni sesi kanë ndryshuar artistet e njohura gjatë viteve të tyre të karrierës?

Mund që të jetë një gjë shumë e rrallë që persona të caktuar të mos ndryshojnë gjatë viteve. Kjo pasi gjatë gjithë jetës sidomos femrat provojnë stile të ndryshme veshjesh, bëjnë eksperimente të shumta dhe mjaft të ndryshme me ngjyrën dhe me modelin e flokëve, nuk mund të lihet pa u përmendur grimi. Për më tepër kur bëhet fjalë për të famshmet, pamja është një nga elementët kryesorë të popullaritetit të tyre dhe për këtë arsye ato ndryshojnë rregullisht imazhin e tyre për të kënaqur fansat sepse funda kjo është edhe një nga gjërat kryesore.

Kjo mund të konsiderohet pa frikë edhe si një metamorfozë që ka ndodhur me pamjet e këtyre femrave të njohura që kanë edhe një ndikim të jashtëzakonshëm në fusha të ndryshme. Jeni kuriozë të zbuloni sesi kanë ndryshuar gjatë gjithë karrierës së tyre aktoret dhe këngëtaret e njohura në të gjithë botën?

1. Celine Dion
2. Scarlett Johansson
3. Victoria Beckham
4. Rihanna
5. Demi Lovato
6. Emma Stone
7. Miley Cyrus
8. Emma Watson
9. Billie Eilish
10. Jennifer Lopez
11. Zendaya
12. Avril Lavigne