Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Sociale

Jeni xhelozë në lidhjen tuaj?! Ja katër arsye pse xhelozia ndikon pozitivisht në marrëdhënie…

Jeni xhelozë në lidhjen tuaj? Apo mos ndoshta partneri juaj ju xhelozon gjatë gjithë kohës? Nëse mendoni se xhelozia ndikon vetëm në aspektin negativ, gaboheni. Më poshtë zbuloni katër arsye pse xhelozia ndikon pozitivisht në marrëdhënien tuaj.

1. Mbron lidhjen tuaj

Ndonjëherë xhelozia në lidhjen tuaj e mbron atë, pasi ndizet një këmbanë alarmi dhe ju kujton se duhet të tregoheni të kujdesshëm dhe të dashur me partnerin. Kurioziteti dhe xhelozia e nxisin marrëdhënien tuaj të jetë më e shëndetshme dhe pasionante.

2. Nuk e konsideroni partnerin të mirëqenë

Pas një periudhe të konsiderueshme që jeni në një lidhje, ndonjëherë pasioni mbaron. Kjo ndodh për shkak se ju mund ta merrni të mirëqenë dashurinë dhe respektin që partneri tregon ndaj jush. Ndaj, ky është një tjetër aspekt pozitiv i xhelozizë, teksa ju nuk e merrni të mirëqenë partnerin.

3. Ju lidh më tepër me të

Xhelozia gjithashtu ju lidh më tepër me partnerin, duke qenë se ai e kupton se ju e dëshironi dhe e doni vetëm për veten tuaj. Ndaj, ju lidheni më tepër me partnerin tuaj, duke nxitur kështu dëshirën dhe dashurinë. Megjithatë, tregohuni të kujdesshëm dhe mos e teproni.

4. Kuptoni më mirë veten dhe partnerin

Xhelozia mes partnerëve ndikon pozitivisht edhe në një tjetër aspekt në lidhjen tuaj. Kjo sepse ju kuptoni më mirë veten dhe partnerin, teksa zbuloni sa xheloz jeni dhe cilat janë arsyet që jua japin këtë ndjesi. Ju kështu kuptoni si jeni rritur dhe keni ndryshuar përgjatë kësaj lidhjeje.