Celebrities Gossip Showbiz

Jennifer Lopez ishte caktuar të realizonte puthjen ikonike me Madonna dhe Britney në “MTV”, jo Christina Aguilera!

Nëse do të flisnim për momentet më të mira dhe më befasuese të “MTV Video Music Awards”, ndoshta më ikonike prej tyre ishte ajo ku Madonna puthi Britney Spears dhe Christina Aguilera në skenë. Kur puthja e parë ndodhi me Britney-n, e gjithë bota u mahnit nga skena. Menjëherë më pas, situatat e nxehën Justin Timberlake, i cili sapo i kishte dhënë fund lidhjes me Britney-n. Problemi këtu është se Christina Aguilera nuk arriti të shkëlqejë dhe puthja e saj u ndërpre pothuajse plotësisht nga spektakli. Siç doli, Aguilera nuk ishte as zgjedhja e parë e Madonna-s për të performuar pranë Britney. J-Lo dha një intervistë në “E! News”  dhe ajo tha se:

Unë isha duke filmuar një film në Kanada dhe ne ishim takuar – pra unë, ajo dhe Britney për ta bërë atë në shtëpinë e saj. Dhe unë thjesht nuk mund të largohesha nga filmi … kështu që ata kërkuan Christina-n ta bënte atë.

Njerëzit mund të imagjinojnë vetëm se si do të kishte qenë ylli i ‘Jenny from the Block’ duke performuar pranë Britney dhe Madonna. Me siguri kamerat nuk do të ishin shkëputur nga puthja e saj aq shpejt sa bënë me Christina Aguilera. Jo se kemi ndonjë gjë kundër artistes së ‘Genie in a Bottle’ por Jennifer Lopez ishte një nga këngëtaret më të rëndësishme të asaj epoke. Madonna ende nuk i është përgjigjur këtyre pretendimeve nga J-Lo. Britney ka një kujtim të mirë të atyre ngjarjeve ikonike.

Ajo që nuk e harron atë ditë është Britney Spears, e cila e ftoi Madonën në dasmën e saj në vitin 2022. Ajo në fakt postoi një foto duke puthur ikonën e popit me mbishkrimin e mëposhtëm:

E çuditshme që Madonna është jashtëzakonisht e shkurtër dhe unë isha më e shkurtër se ajo. .. a zvogëlohemi me kalimin e moshës? A po bëhem e shkurtër si nëna ime? Po puth të vetmen Madonna.