Jeta e Jonidës mes Tiranës dhe Prishtinës…
Pardon My French • 18:38 20/01/2022
"Pardon My French” si çdo të mërkurë erdhi me të ftuar shumë interesant dhe mund të themi me plot gojë se u thanë shumë gjëra interesante. E ftuara në studio ishte aktorja Jonida Vokshi, e cila zbuloi më shumë për jetën e saj si profesionale ashtu edhe atë private. Jonida Vokshi Jonida Aliçkolli Elona Duro Dj Wizii
Nilsa Hysi flet për bashkëpunimin me artistin e huaj, dhe jo vetëm në “Pardon My French”!
Pardon My French 20:33 29/06/2022
Gena i irrituar me artistët shqiptarë : “Unë klikimet i kam reale!”
Pardon My French 19:44 23/06/2022
Pas 14 vitesh me partneren, dasmë në horizont për Genën?
Pardon My French 19:43 23/06/2022
A është këngëtari më i paguar në Shqipëri?! Gena përgjigjet ‘pa doreza’!
Pardon My French 19:31 23/06/2022
Ja çfarë thotë Gena për populloren, rockun dhe baladat!
Pardon My French 19:29 23/06/2022
Nga fillimet e karrierës e deri te njohja me partneren, Gena tregon gjithçka në TAR!
Pardon My French 20:51 22/06/2022
‘Polic i mirë, polic i keq’ dhe lajmet më të bujshme të javës këtë episod të ‘Pardon My French’!
Pardon My French 20:15 22/06/2022