Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme

Jeta në familje, cili është realiteti dhe cilat janë pritshmëritë?!

Jeta e familjes është ajo për të cilën të gjithë kemi nevojë në çaste të caktuara. Ajo pasqyron lumturi, dashuri, respekt e mirënjohje. Megjithatë, ndonjëherë pritshmëritë tona lidhur me jetën në familje janë ndryshe nga realiteti. Në disa situata pritshmëritë mund të jenë zhgënjyese, të çuditshme apo qesharake.

Shtëpi e ëmbla shtëpi

Një mëngjës bashkë

Një fundjavë romantike

Mëngjes me familjen

Shëtitje me familjen

Një pasdite pa fëmijët në shtëpi

Fëmija perfekt

Blerje me familjen

Dhurata magjike