Celebrities Gossip

Jo vetëm Harry, por as William nuk do ta festojë me Mbretëreshën Krishtlindjen!

Kate Middleton dhe Princi William, Duka dhe Dukesha e Kembrixhit do ta kalojnë ditën e Krishtlindjes në Norfolk me fëmijët dhe disa anëtarë të familjes Middleton. Princi William dhe Kate Middleton nuk do t’i bashkohen monarkes në Windsor për festimet e Krishtlindjeve, megjithëse ata ende pritet të shohin mbretëreshën gjatë periudhës së festave.

Nuk dihej se cilët anëtarë të familjes së Kate do të merrnin pjesë në festimet e Krishtlindjeve. Hera e fundit që familja e Kembrixhit festoi Krishtlindjet me familjen Middleton ishte në vitin 2016, kur ata morën pjesë në kishë në Bucklebury si një familje prej 4-anëtarësh me George dhe Charlotte.

Në pjesën më të madhe, Kate i kalon Krishtlindjet me vjehrrit e saj mbretëror, megjithëse prindërit e Kate, Carole dhe Michael, kanë qenë rregullisht të ftuar në Sandringham gjatë gjithë viteve. Lajmet për planet e përditësuara vijnë pasi Mbretëresha anuloi planet e saj tradicionale të Krishtlindjeve në pronën e saj në Sandringham, duke vendosur të qëndrojë në Windsor.

Vendimi i vështirë u mor pas konsideratave të kujdesshme dhe pasqyroi një qasje paraprake mes përhapjes së shpejtë të Omicron në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Monarkja zakonisht e kalon festën me familjen e saj në Sandringham. Këto do të jenë Krishtlindjet e para të mbretëreshës pa bashkëshortin e saj 73-vjeçar Philip pranë saj. Mësohet se Princi Edward dhe gruaja e tij Sophie dhe fëmijët e tyre, Louise dhe James, do t’i bashkohen gjithashtu Mbretëreshës në ditën e Krishtlindjes.