Jo vetëm në “Ndryshe”, Visjan Ukcenaj do ta shohim edhe në show-n e njohur të humorit!
Live From Tirana • 09:02 22/09/2023
Adi Pojana, Salsano Rrapi, Anxhela Baxhija dhe Dj Vini sjellin këtë sezon një risi në program. Atyre do t’iu bashkohet në moderimin e “Ndryshe” dhe aktori i njohur i humorit Visjan Ukcenaj. I ftuar nëpërmjet një lidhje telefonike për “Live From Tirana”, Visjani ka shprehur emocionet e tij dhe jo vetëm… Eni Shehu Visjan Ukcenaj Danko Dj
Mbyllja e Instagramit të Luizit, flet Aldor Nini: “Është i përfshirë dikush që…”
Live From Tirana 08:54 07/12/2023
Festa masive e muzikës elektronike, Alisa Braho zbulon surprizat që na presin!
Live From Tirana 08:53 07/12/2023
Dea Vieri banore në “Big Brother VIP 3”?! Detajet e pathëna më parë të jetës së saj…
Live From Tirana 08:53 07/12/2023
“Jemi të dy aktorë shumë të mirë, por…”/Çfarë ka mes Dea Vierit dhe MatoLales?
Live From Tirana 08:53 07/12/2023
“Më kanë tradhtuar, gratë e kthejnë dhimbjen në forcë…”/ Dea Vieri tregon historinë e saj personale!
Live From Tirana 08:52 07/12/2023
Fifi flet pa doreza, nga pjesëmarrja në “DWTS” e deri te marrëdhënia me Adisin!
Live From Tirana 08:50 06/12/2023
“Nuk ka ardhur akoma propozimi…”/Fifi flet për Adisin, marrëdhënien me djalin e tij dhe me Adrolën!
Live From Tirana 08:49 06/12/2023