Film & Tv

“John Wick 4” ka një skenë të rëndësishme, ku lidhen disa gjëra së bashku…

Nuk ka spoilerë këtu, por ju mund të dëshironi të rrini pas titullit të “John Wick: Chapter 4”. Kjo për shkak se ka një skenë post krediti që do të ketë shumë njerëz që flasin. Keanu Reeves ripërsërit rolin e tij në ekskluzivitetin e famshëm për një vrasës me pagesë, i cili detyrohet të dalë në pension kur gjithçka që ai dëshiron vërtet është paqe, dhe në pothuajse 2 orë e 49 minuta, ky film i fundit është më i gjati deri më tani.

“John Wick: Kapitulli 4” është në kinema tani. Megjithatë, pas titullit, ka një skenë që rrjedh bukur me temat për të cilat filmat janë njohur dhe dashur ndër vite. Përsëri, nuk ka spoiler, por lidh disa gjëra së bashku. Shay Hatten, një nga bashkë-skenarët e filmit, foli me Polygon për filmin e ri dhe tha se nuk është e vështirë të kuptosh pse ne e ndjejmë kaq shumë John-in.

Pavarësisht se sa njerëz vret, ju e dini, mirë, ai nuk kishte një zgjedhje. Ai ra në këtë jetë, dhe tani ai thjesht po përpiqet të dalë dhe të nderojë kujtimin e gruas së tij. Por është një gjë vërtet sfiduese për të bërë.