Jonida Vokshi tregon ekskluzivisht për TAR planet për t’u bërë producente!
Pardon My French • 18:21 20/01/2022
“Pardon My French” si çdo të mërkurë erdhi me të ftuar shumë interesant dhe mund të themi me plot gojë se u thanë shumë gjëra interesante. E ftuara në studio ishte aktorja Jonida Vokshi, e cila zbuloi më shumë për jetën e saj si profesionale ashtu edhe atë private. Jonida Vokshi Jonida Aliçkolli Elona Duro Dj Wizii
Intervista e plotë e Pier Noshi në “Pardon My French”!
Pardon My French 16:19 19/05/2022
Pier Noshi, cover “Bella Ciao”, live në Top Albania Radio!
Pardon My French 16:18 19/05/2022
Pier Noshi, cover “Xhamadani vija vija”, live në Top Albania Radio!
Pardon My French 16:15 19/05/2022
Pier Noshi: “Ronela duhet të kishte fituar Eurovision-in!”
Pardon My French 16:14 19/05/2022
Pier Noshi tregon si është njohur me bashkëshorten nëpërmjet muzikës së tij!
Pardon My French 15:20 19/05/2022
Pier Noshi , cover “Get Lucky” live në Top Albania Radio!
Pardon My French 15:19 19/05/2022
Olti Curri rrëfen të pathënat e sfilatës së Valdrin Sahitit!
Pardon My French 15:18 19/05/2022