Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Jori Çomani në TAR na tregon gjithçka që duhet të dini rreth terapisë holistike!
Live From Tirana • 12:08 14/01/2022
Në emisionin “Live from Tirana” ishte e ftuar në studio terapisja holistike, Jori Çomani. Për shumë nga ata që nuk e dinë se çfarë është kjo terapi në vetvete, Jori na flet më shumë. Ksenja Shoshaj Brarend Akçiu Jori Çomani Danko Dj
Doni të zbuloni se kush kryeson listën e “Social Top 5” këtë javë?
Live From Tirana 16:26 23/01/2022
Ekskluzivisht për TAR/ Jonisa tregon gjithçka rreth albumit të saj të titulluar “Ego” dhe jo vetëm!
Live From Tirana 09:30 22/01/2022
“Jashtë iku nuk iku në burg…”/Genta Gjalpi reagon pas eliminimit të DJ Dagz nga “BBV”!
Live From Tirana 09:29 22/01/2022
Diola Dosti: “Si t’i largojmë zakonet e këqija rutinore që ndikojnë në një jetesë jo të shëndetshme”!
Live From Tirana 11:23 21/01/2022
Anja Myrtaj, fituesja e edicionit të parë të “Shoku ynë Tili” tregon emocionet e finales!
Live From Tirana 14:38 20/01/2022
Ekskluzivisht për TAR, Stenaldo Mëhilli dhe Anja Myrtaj vijnë me një performancë emocionuese!
Live From Tirana 14:36 20/01/2022
Si na bën vullnetarizmi më human? Oltiana Rama na zbulon më shumë!
Live From Tirana 13:53 20/01/2022