Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Jorke Broka

Jorke Broka, lindur në vitin 1989 në Tiranë. Diplomuar në Universitetin e Arteve në degën Regji. Aktivitetin e tij brenda kompanisë Top Media e ka nisur në vitin 2010-të. Pjesë e shumicës së produksioneve televizive të prodhuar nga Top Channel.

Në vitin 2017 bëhet pjesë si aktor në emisionin “Pa Limit” me autor Denard Xhillari. Një vit më vonë i bashkohet trupës së emisionit Portokalli si pjesë e “Katërshja”.

Këtë herë, Jorke provoi dhe një eksperiencë të re radiofonike krah kolegëve të tjerë të “Katërshja”. Emisioni i tyre “Propaganda” u transmetua në Top Albania Radio çdo të premte në orën 18:00-20:00.

Follow Jorke