Celebrities Gossip

“Ju jeni binjakë”, fansat vënë re ngjashmërinë e frikshme të Princ Harry dhe Charles Spencer!

Fansat mbretërorë janë habitur për shkak të ngjashmërisë së Charles Spencer me Princ Harry të ri, pasi Earl ndau një skicë të fëmijërisë së tij në Instagram. Vëllai më i vogël i Princeshës Diana, postoi në Instagramin e tij për të ndarë një foto të shtëpisë së tyre të fëmijërisë, duke zbuluar një foto të tij si djalë në bibliotekën madhështore.

Earl Spencer i 9-të, është trashëgimtar i pronës me 90 dhoma në Northamptonshire, ku jeton me gruan e tij të tretë, Karen, dhe vajzën e tyre 7-vjeçare, Lady Charlotte Diana Spencer. Duke postuar në Instagram këtë javë, Earl ndau një pamje brenda shtëpisë së tij, duke shkruar:

Në një cep të qetë të Bibliotekës, mbi një pastel të fëmijërisë sime. Në fakt, sapo kam vendosur kopje të lidhura me lëkurë te tetë libra që kam shkruar deri tani, një tjetër është rrugës.

Skica tregon një djalë të ri me flokë të kuqe me tipare delikate shumë të ngjashme me ato të nipit të tij Princ Harry. Duke vërejtur ngjashmërinë, një ndjekës shkroi:

Unë shoh princat George dhe Harry.

Çfarë dhome e bukur. Unë në fakt mendova se ishte një foto e re e Princit Harry.

Ti dhe Harry jeni binjakë!

Postimet e Earl në Instagram dhe Twitter, ku ai ka 21,800 ndjekës, tregojnë se si ai e ka kaluar kohën me shëtitjet herët në mëngjes. Ndërsa vetë shtëpia ofron shumë hapësirë ​​për të ecur përreth, familja gjithashtu ka 550 hektarë tokë për të eksploruar. Earl Spencer trashëgoi vendin e familjes në Northamptonshire pas vdekjes së babait të tij në vitin 1992.