Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Ju kishte munguar? Kallashi rikthehet, këtë herë shumë e dashuruar…
S'e Kam me Ty • 20:11 29/07/2021
E mbani mend Kallashin? Apo, fundja si mund të harrohet ajo... Megjithatë, rikthimi i saj vjen më i bukur se kurrë me komentet e Islit dhe Jonidës. Jonida Aliçkolli Isli Islami Dj Wizii
U ndez shkëndija në ‘pill’…
S'e Kam me Ty 21:12 13/08/2021
Linda Rei dhe Robert Berisha flirtojnë live!
S'e Kam me Ty 21:12 13/08/2021
“E mban dot Alesian ky çuni se rëndon shumë…”
S'e Kam me Ty 20:47 12/08/2021
Një reper me Gucci dhe Armani…
S'e Kam me Ty 20:46 12/08/2021
Po ju a njihni dikë që nuk thotë kurrë një fjalë të mirë?
S'e Kam me Ty 20:46 12/08/2021
Për të gjithë të interesuarat, Ina Pojani zbulon metodën e gjoksit me dhjam…
S'e Kam me Ty 20:46 12/08/2021
A është gati Antonela të shkojë nuse në fshat?
S'e Kam me Ty 20:45 12/08/2021