Auto & Moto

Ju njohim me ngjyrën dominuese te makinat në SHBA!

Ngjyra më e njohur e makinave në SHBA është ajo e bardha, sipas një analize nga iSeeCars.com. Studimi ekzaminoi mbi 6.1 milionë makina në rrugë për të përcaktuar pjesën për secilën ngjyrë. E bardha është ngjyra më e njohur në vend, duke përbërë mbi një të katërtën e makinave, e ndjekur nga e zeza, gri dhe argjendi.

Sipas listës së publikuar nga kjo webfaqe, ngjyra e bardhë dominon me 25.8%, e zeza dominon me 22.3% ndërsa ngjyra gri me 18.4%. Ngjyra më pak e njohur e makinave në SHBA është e verdha me 0.1%. Makinat me ngjyrë gri, e bardhë, e zezë, dhe argjend përbëjnë 78.5% të të gjitha automjeteve në rrugë.