Horoskopi Love & Sex

Ju prezantojmë me 8 veprimet që tregojnë se një burrë i shenjës së Binjakëve është i dashuruar me ju!

Binjakët janë njerëzit më interesantë dhe simpatikë mes shenjave të zodiakut. Shenja e ajrit, Binjakët, shquhen për personalitetin e tyre fleksibël, ekstrovert dhe të zgjuar. Sjellja e tyre e shkëlqyeshme mund të lehtësojë edhe angazhimin, ndërsa bisedat e tyre të zgjuara dhe romantike me siguri do t’ju japin flutura dhe do ta bëjnë lidhjen e dashurisë donkishoteske dhe pasionante. Të njohur edhe si shenjat e muhabetit, Binjakët i duan bisedat e thella dhe mund të flasin pa pushim për orë të gjata. Pasi të dashurohen, njerëzit me këtë shenjë të zodiakut ju lejojnë të shihni anën e tyre të pambrojtur dhe të ndajnë me lehtësi emocionet e tyre më të thella me ju. Ata do të jenë kureshtarë dhe ndërhyrës për të ditur për oraret tuaja dhe do t’ju tregojnë gjithçka.

Nëse jeni duke u përballur me vështirësi në interpretimin e ndjenjave të Binjakëve, atëherë këtu janë disa shenja të sigurta që do t’ju ndihmojnë. Lexoni për të ditur më shumë.

1. Vazhdon t’ju kontrollojë

Pasi një Binjak të ketë rënë në dashuri, ata do të përpiqen të qëndrojnë në kontakt të vazhdueshëm. Nga telefonatat dhe mesazhet e shumta deri tek ardhja vetëm për të kaluar disa çaste me ju, Binjakët nuk do të hezitojnë të hapen me ju për gjithçka.

2. Ju jep siguri të vazhdueshme

Përveç shfaqjes së dashurisë së tij me veprime, një Binjak do t’ju japë vazhdimisht siguri, në mënyrë që të mos keni nevojë të mendoni shumë. Ata do t’ju ngushëllojnë dhe do t’ju sigurojnë për dashurinë e tyre herë pas here me gjestet e tyre miqësore dhe mjaft të veçanta.

3. Bën diçka për të kaluar kohë me ju

Binjakët janë pragmatikë dhe shpesh janë prapa në karrierë, ndaj kanë orare të ngjeshura. Por pasi të jenë të dashuruar, do të kenë prioritet të dashurin e tyre. Ata do të bëjnë çdo përpjekje për të kaluar kohë cilësore me ju. Kjo shenjë e ajrit shquhet për spontanitetin e saj dhe mund t’ju ofrojë ftesa të minutës së fundit për aktivitete argëtuese dhe aventureske.

4. Ndan ndjenjat e tij me ju

Një Binjak që shpreh emocionet e tij dhe ndan ndjenjat e tij sentimentale me ju, ka të ngjarë të dashurohet. Nëse njerëzit me këtë shenjë ndihen rehat kur ndajnë dobësinë e tyre me ju, ata ju besojnë dhe kanë filluar të bien në dashuri me ju.

5. Ju bën të përjetoni aventura të reja

Binjakët janë jashtëzakonisht kureshtarë. Kur janë të dashuruar, mezi presin të krijojnë momente të reja. Ata duan të përjetojnë të gjitha gjërat aventureske dhe do të përpiqen t’ju përfshijnë në çdo plan që bëjnë.

6. Ju prezanton me rrethin e tij të miqve

Kjo shenjë është “flutura” sociale e zodiakut. Nëse një Binjak ka rënë në dashuri me ju, atëherë ata do t’ju prezantojnë plotësisht me familjen e tij dhe do të përpiqen t’ju bëjnë të përshtateni në rrethin e tyre të miqve.

7. Përshtatet sipas planeve dhe preferencave tuaja

Binjakët do të bëhen super fleksibël kur duan të jenë me dikë. Ata nuk hezitojnë të bëjnë kompromis dhe të rregullojnë orarin e tyre. Ata kurrë nuk do t’ju detyrojnë vendimet e tyre. Në vend të kësaj, ata i japin përparësi preferencave tuaja dhe ambientohen me energjinë tuaj.

8. Ai do të bëhet super ndërhyrës

Një Binjak do të jetë kurioz për jetën, rutinën dhe orarin tuaj kur të fillojë t’ju admirojë. Ata do të bëjnë pyetje të shumta në mënyrë që ai të fitojë një pamje të qartë se si menaxhoni dhe veproni. Kërkimet e tyre do t’ju çmendin, por do t’ju bëjnë me të lumtur dhe pozitivë.

Kjo shenjë e ajrit mund të bëjë që një marrëdhënie të shkojë e lumtur për vite me radhë për shkak të shpirtrave të saj mjaft të lirë dhe të gjallë.