Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Gossip Live From Tirana Showbiz

Juli i Për’puthen: “Takimin e parë për njohje e kam bërë në …”

Juli i Për’puthen është konkurrenti, i cili ka rrëmbyer zemrat e të gjithëve. Një djalë i ri, me shumë dije, pasione dhe që ka shëtitur rreth botës me shumë pak para.

I ftuar në programin “Live From Tirana” në Top Albania Radio, Juli dha një intervistë për të treguar më shumë detaje rreth jetës së tij.

I pyetur për raportin me femrat, ai deklaron se takimi i tij i parë me qëllim njohjeje ka qenë në televizor. Kjo për faktin se sipas tij takimet ndodhin rastësisht, ai ka dalë edhe më parë me femra të tjera, por me vajza që i ka njohur në vende të ndryshme.

Fjala ‘date’ njëherë është diçka e re për mua, nuk është se kam shkuar ndonjëherë në takim, që të shkoj të njihemi… Takim mund edhe të mos kem bërë ndonjëherë në jetën time me qëllim takimi, pra që të të them unë ty; do vish të pimë një kafe, që qëllimi të jetë që të njihemi me njëri-tjetrin.

Për mua është diçka jo normale se mund të njihesh në një mjedis pune, mund të njihesh në një udhëtim, mund të njihesh duke luajtur muzikë, në çdo mënyrë, por që të të them ty hajde dalim për një takim, nuk ka ndodhur.  I pari që ishte doli në televizor dhe e panë miliona veta, boboo lam namë… (qesh)