“Kam një fëmijë me ty!” Ledio Lako merr telefonatën e papritur!
Ndryshe • 20:39 18/05/2022
Këtë episod të 'Ndryshe', preja e kurthit të Salsanos dhe Adit është aktori i njohur i humorit Ledio Lako. Ledio Lako Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Xhoi Jakaj: “Dua të drejtoj burgun e burrave!”
Ndryshe 18:45 29/06/2022
Xhoi Jakaj na tregon si është të jesh mamaja e Oriola Marashit!
Ndryshe 18:43 29/06/2022
Kush është burri më i bukur në Shqipëri? Ja zgjedhja e Xhoi Jakaj!
Ndryshe 18:42 29/06/2022
Ish- drejtoresha e burgut të grave : “Ka patur të burgosura që nuk donin të iknin në shtëpi!”
Ndryshe 18:39 29/06/2022
Alfred Lela, drejtor i Zyrës së Shtypit dhe Komunikimit në PD, flet për TAR!
Ndryshe 17:58 29/06/2022
Nga partnerja e deri tek protesta e PD, Alfred Lela tregon gjithçka.
Ndryshe 17:50 29/06/2022
A synon Alfred Lela një karrierë politike?!
Ndryshe 17:49 29/06/2022