“Kam punuar shitëse, kamarjere…”/ Kristi Gongo kujton hapat e parë të karrierës në “S’e Kam me Ty”!
S'e Kam me Ty • 18:29 21/06/2024
A e keni menduar ndonjëherë sa shumë televizione janë bërë, sa shumë programe, sa e vështirë është të ndjekësh diçka në një realitet me kaq shumë oferta dhe ku çdo gjë lëviz shumë shpejt. Dikur çdo gjë ishte e thjeshtë. Brezi i 40-vjeçarëve të sotëm e kujtojnë mjaft mirë kur kishim vetëm një kanal (TVSH) dhe dije çdo gjë që ndodhte – apo jo? Jonida Aliçkolli Elios Shuli Kristi Gongo
Jonida Aliçkolli: “Rozana Radi përdor shumë Faceapp”!
S'e Kam me Ty 22:11 29/06/2024
‘Irini Qirjako’: “Të heq Arbrin apo Orin…Po heq Ledionin”!
S'e Kam me Ty 22:08 29/06/2024
Nga “Bullizmi Online” tek paragjykimi i brezit të ri në punë, Klaudia zbulon gjithçka në TAR!
S'e Kam me Ty 21:41 29/06/2024
“Të gjithë meritojnë mundësi të dytë”/Klaudia tregon rreth ri-integrimit të të miturve në shoqëri!
S'e Kam me Ty 21:35 29/06/2024
Si vepron drejtësia restauruese kur një fëmijë është në konflikt me ligjin?!
S'e Kam me Ty 17:58 28/06/2024
“Mariza nxorri brekët duke kërkuar zarfin me para”, ‘Irini’ demaskon realitetin e showbiz-it!
S'e Kam me Ty 18:32 21/06/2024
“E kam nisur me një blog”! / Rëndësia e këmbënguljes sipas Kristi Gongos!
S'e Kam me Ty 18:31 21/06/2024