Celebrities Showbiz

Kanalet anti-Meghan Markle në YouTube gjenerojnë të ardhura të mëdha…

Ndërsa Meghan Markle nuk është e panjohur për mediat dhe komentet negative kundër saj, së fundmi u zbulua se 2.8 milionë paund u gjeneruan si të ardhura përmes përmbajtjes kundër Meghan. Në një hulumtim të kryer nga “Bot Sentinel”, një shërbim analitik i të dhënave, u raportua se tre kanale YouTube kundër Meghan arritën të grumbullonin një total prej 497 milionë shikimesh, të cilat gjithashtu përktheheshin në miliona paund të ardhura.

“Bot Sentinel” tha:

Është mendimi ynë se disa nga llogaritë më të njohura dhe aktive të urrejtjes po synonin në mënyrë aktive gazetarët dhe komentuesit mbretërorë për të rritur dukshmërinë e tyre dhe për të zgjeruar fushatën e tyre të urrejtjes; në disa raste, ato ishin të suksesshme.

Është me vend të përmendet se Dukesha e Sussex-it në vitin 2019, pretendoi se kishte mësuar se ishte një nga “njerëzit më të komentuar negativisht” në të gjithë globin. Kompania, e themeluar nga Christopher Bouzy, heton komunitetet e mediave sociale dhe prodhon raporte mbi aktivitetet e përdoruesve.

Njëri gjithashtu bëri komente me akuza racore për Dodi al-Fayed, të dashurin e Princeshës Diana në Lindjen e Mesme në kohën e vdekjes së saj, duke thënë: “Thjesht e dini se ata do të jenë të mbuluar me qime në të gjithë trupin e tyre si një majmun.” Kompania e përdori këtë shifër për të vlerësuar fitimet totale për tre kanalet më të mëdha kundër Meghan në të gjitha videot e tyre.

Rikujtojmë se, Meghan Markle ka një arsyetim shumë të mirë për të mos u kthyer më në Mbretërinë e Bashkuar pasi familjes së saj nuk ka gjasa t’i jepet mbrojtje policore, pohoi një ekspert. Princi Harry ka aplikuar për një rishikim gjyqësor të një vendimi të Zyrës së Brendshme për të mos lejuar që ai të paguajë personalisht mbrojtjen e policisë për veten dhe familjen e tij kur ata janë në Mbretërinë e Bashkuar, ka thënë një përfaqësues ligjor.