Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Katërshja e “Propagandës” diskutuan mbi temën se pse shqiptarët nuk të japin një gur të çash kokën?
Propaganda • 12:16 18/06/2021
Këtë të mërkurë në emisionin “Propaganda”, katërshja jonë shumë humoristike ngriti një sondazh me temën se pse shqiptarët nuk të japin një gur të çash kokën. Ata diskutuan dhe shumë tema të tjera interesante plot sarkazëm dhe ironi. Jorke Broka Aleksandër Grami Roland Saro Erblin Bajko Dori Dj
Shefi ka vrarë nepunësin e tij gjatë orarit të punës…
Propaganda 15:52 31/07/2021
“Një burrë vret veten, dhe largohet nga vendngjarja!”
Propaganda 15:45 31/07/2021
“Ai që ha gjëra të thata përditë, brenda vitit ka për t’u bërë me gastrit.”
Propaganda 15:36 31/07/2021
Paneli i Propagandës diskutojnë për bashkëjetesën në komunitet…
Propaganda 15:34 31/07/2021
Kanotieren e vendosni brenda apo jashtë brekëve?!
Propaganda 15:32 31/07/2021
Rubrika “Pse?”, “Pse themi që do të kemi fat nëse na bie glasa e zogut në kokë?!”
Propaganda 15:31 31/07/2021
Kthim pas në kohë me Propagandën, përplasja mes dy karteleve të fuqishme, nga futbolli në vrasje!
Propaganda 17:37 24/07/2021