Celebrities Film & Tv Gossip

“Ke për ta parë tipin tim jashtë”, Luizi dhe Kiara diskutojnë rreth marrëdhënies së tyre!

Momentalisht ai është spektakli më i ndjekur në Shqipëri, ku banorët kanë transmetuar shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin. Big Brother Albania Vip është një show televiziv që zhvillohet tërësisht brenda kufijve të një shtëpie, krijuar posaçërisht për personat e famshëm që bëhen pjesë të këtij programi, duke u cilësuar me titullin banorë. Në thelb është një garë midis tyre, qëllimi i së cilës është të jetë një fitues. Të paktën një banor eleminohet çdo javë me anë të një procesi votimi, ku vendimin e merr publiku ose në rastet kur prish rregullat e lojës.

Që nga data e nisjes dhe deri më tani polemikat që krijohen nga banorët e “BBV” kanë transmetuar emocione të forta, ku secili banor me historitë dhe personalitetin e tij, është kthyer në protagonist të përditshmërisë sonë, duke na tërhequr edhe me raportet që krijojnë me njëri-tjetrin, por edhe me konfliktet që mbizotërojnë brenda në shtëpi.

Ajo është shtëpia më e famshme në Shqipëri dhe padyshim që ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes. Banorët e BBV2 po përfliten kudo në rrjet, dhe janë kthyer në protagonistët e përditshmërisë sonë, duke transmetuar shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin. Për sa i përket raporteve, ai mes Luizit dhe Kiarës është nga më të përfolurit. Dyshja ka patur ulje-ngritje, e në një diskutim të bërë mëngjesin e sotëm, kjo e fundit i ka sqaruar disa gjëra Luizit:

Kiara: Deri më tani kam bërë ca hapa që nuk do t’i bëja dhe i bëra. Kam bërë shumë realisht për karakterin që kam dhe për tipin që kam. 

Luizi: Dhe unë kam bërë jashtëzakonisht shumë për tipin që kam, ke për ta parë tipin tim jashtë.