Celebrities Gossip Showbiz

Kendall Jenner: “Oh Zoti im! Unë kam një fëmijë!”

Kendall Jenner i befasoi anëtarët e ekipit të saj teksa po bëhej gati për Met Gala, duke treguar se ajo do të kishte një fëmijë… një kalë. Supermodelës 27-vjeçare iu dha një lajm i mirë gjatë përgatitjes së Met, se ajo angazhoi një pelë zëvendësuese për të mbajtur mëzën e saj.

Madje, ajo ngacmoi se sperma që ajo bleu vinte nga një kampion olimpik, duke pasqyruar ADN-në e saj. Episodi shfaq dhomën e Kendall në The Carlyle Hotel, teksa ajo çuditërisht thotë:

Oh Zoti im! Unë kam një fëmijë!

“O zot! Unë kam një fëmijë… një kalë”, ndërsa tregojnë fotot e Kendall me kalin e saj. Ajo i thotë ekipit të saj: “Sapo mora lajmin”, duke shtuar, “Ne kemi një embrion, të kujtohet që të kërkova spermë?”

Jen tha: “Unë me të vërtetë dua të marr diçka të mrekullueshme për Kendall për ditëlindjen e saj”, dhe unë thashë: “Sperma. Sperma e kalit.” Kendall shpjegon në rrëfim:

Po e bëjmë këtë nëpërmjet një surrogate, është vërtet interesante. Pra, ju bleni spermë.

Një producent përmend se ajo ka “gjak olimpik në të”, duke iu referuar babait të saj Bruce Jenner, i cili quhet Caitlyn Jenner që nga viti 2015.